By visiting our site, you agree to our privacy policy regarding cookies, tracking statistics, etc.
Master of Food Science and Technology study program focus on the research and development of food science and technology based on the cultural values of the maritime-based continent of Indonesia.
Graduates of the Master’s Program of Food Science and Technology have career opportunities as lecturer, researchers, civil servant, consultant, and planner in the field of food.
The presence of international students in regular classes and inbound student program, such as research become one of the strengths of this study program. Moreover, the students actively involved in Six University Initiative Japan Indonesia Service-Learning Program (SUIJI). In addition, the study program has achieved the highest accreditation level from BAN-PT, i.e. UNGGUL.
Master of Food Science and Technology has two concentration, i.e.
Persyaratan Sekolah:
Persyaratan Siswa Pendaftar
PROSEDUR PENDAFTARAN
Jalur JNS UTBK adalah salah satu jalur seleksi mandiri yang diselenggarakan oleh Universitas Hasanuddin untuk menjaring calon mahasiswa yang mempunyai prestasi akademik disamping kemampuan finansial. Penilaian terhadap peserta jalur JNS UTBK dilakukan berdasarkan skor nilai UTBK-SNBT dan satu nilai materi ujian yang diselenggarakan oleh Universitas Hasanuddin.
Persyaratan
Pilihan Program Studi
PROSEDUR PENDAFTARAN
Pelaksanaan Ujian
Ujian akan dilaksanakan secara Online dengan ketentuan sbb:
Jalur JNS Non UTBK adalah salah satu jalur seleksi mandiri yang diselenggarakan oleh Universitas Hasanuddin untuk menjaring calon mahasiswa yang mempunyai prestasi akademik disamping kemampuan finansial. Penilaian terhadap peserta jalur JNS Non UTBK dilakukan berdasarkan Nilai Ujian yang diselenggarakan oleh Universitas Hasanuddin (tanpa memperhitungkan Nilai UTBK).
Persyaratan
Pilihan Program Studi
PROSEDUR PENDAFTARAN
Pelaksanaan Ujian
Ujian akan dilaksanakan secara Online dengan ketentuan sbb:
©Hasanuddin University. All Rights Reserved.