By visiting our site, you agree to our privacy policy regarding cookies, tracking statistics, etc.
The Food Product Technology study program is one of the programs offered at the Faculty of Agriculture,
Hasanuddin University. It emphasizes the science and application of technology in producing food crops.
This includes seed technology, soil and water processing, planting, fertilizing, pest control, harvesting,
post-harvest processes, and marketing agricultural products.
The Food Product Technology graduates have the potential to be absorbed into various companies and the
industrial world operating in the agricultural sector as technical personnel, machinery operators,
production supervisors, etc. Graduates also have the opportunity to work in government and private
agencies operating in the agricultural sector, as well as become entrepreneurs in agriculture.
The Food Product Technology specialization consists of:
Persyaratan Sekolah:
Persyaratan Siswa Pendaftar
PROSEDUR PENDAFTARAN
Jalur JNS UTBK adalah salah satu jalur seleksi mandiri yang diselenggarakan oleh Universitas Hasanuddin untuk menjaring calon mahasiswa yang mempunyai prestasi akademik disamping kemampuan finansial. Penilaian terhadap peserta jalur JNS UTBK dilakukan berdasarkan skor nilai UTBK-SNBT dan satu nilai materi ujian yang diselenggarakan oleh Universitas Hasanuddin.
Persyaratan
Pilihan Program Studi
PROSEDUR PENDAFTARAN
Pelaksanaan Ujian
Ujian akan dilaksanakan secara Online dengan ketentuan sbb:
Jalur JNS Non UTBK adalah salah satu jalur seleksi mandiri yang diselenggarakan oleh Universitas Hasanuddin untuk menjaring calon mahasiswa yang mempunyai prestasi akademik disamping kemampuan finansial. Penilaian terhadap peserta jalur JNS Non UTBK dilakukan berdasarkan Nilai Ujian yang diselenggarakan oleh Universitas Hasanuddin (tanpa memperhitungkan Nilai UTBK).
Persyaratan
Pilihan Program Studi
PROSEDUR PENDAFTARAN
Pelaksanaan Ujian
Ujian akan dilaksanakan secara Online dengan ketentuan sbb:
©Hasanuddin University. All Rights Reserved.